Narciarz



to niezapomniane chwile, do których będziesz chciał wrócić

Narciarz

 

 

Do dyspozycji gości posiadamy:

- aneks kuchenny wyposażony w kuchnię indukcyjną, mikrofalówkę i lodówkę oraz zestaw niezbędnych naczyń kuchennych

-  sala konsumpcyjna o powierzchni 80 m2 z placem zabaw dla dzieci; gdzie jest dostępny stół do gry w piłkarzyki oraz 55” TV. Ponadto jest możliwość konsumpcji posiłków z cateringu, jak też przygotowanych osobiście. Niezbędna talerze oraz sztućce znajdują się na sali

Zmywanie naczyń pozostawionych na sali konsumpcyjnej jest po stronie właściciela obiektu.

- basen zewnętrzny (zadaszony i ogrzewany) o wymiarach 12x3,5 i głębokości 1,4m – basen jest zadaszony kopułą, która ogranicza zmniejszenie temperatury wody. Jest podgrzewany do temperatury ok 29*C. Woda jest filtrowana przez profesjonalny filtr, chlorowana i poddana działaniu lampy UV dla bezpieczeństwa klienta. Codziennie czyszczona jest zaawansowanym odkurzaczem wodnym. Krystalicznie czysta!

- altana na grillowania – z piecem, grillem i wędzarnią. Znajdują się w niej dwa duże stoły i cztery ławy. Altana jest zadaszona, istnieje możliwość zamknięcia drzwi przesuwnych. Część altany jest bez okien, ale osłonięta przed wiatrem

- mała plaża połączona zejściem do górskiej rzeki – widok na las i góry

- do dyspozycji gości jest internet

- bezpłatny parking –  monitorowane miejsce dla postoju samochodów, przestronne i wygodne dla manewrowania

- pokoje nowe, drzwi dźwiękoszczelne

 

Doba hotelowa rozpoczyna się o godz. 14.00 w dzień przyjazdu, a kończy się o godz. 10.00 w dniu wyjazdu.

Podane ceny są cenami brutto.

W cenę osobodnia wliczony jest nocleg.

W terminie 3 dni od rezerwacji wymagana jest wpłata zadatku.

Opłatę za pobyt i opłatę miejscową należy uregulować w dzień przyjazdu gotówką.

Podane ceny za nocleg nie zawierają opłaty miejscowej, która wynosi 2,30 zł, za każdy dzień pobytu – nie za dobę.

Nie pobieramy opłat za parking.

 

 


Regulamin

Copyright © 2016 · Wszelkie prawa zastrzeżone. Projekt i wykonanie Format WS